plaatje pagina over Ad

Over Ad de Stoppelaar

"Filosofie werkt, en dat is verrassend en boeiend".

foto Ad de Stoppelaar

Ooit vond men, dat je minstens vijftien jaar gewoon werk moest hebben verricht en het vijftigste levensjaar moest zijn gepasseerd, voordat je filosoof kon worden.

Ad de Stoppelaar voldoet aan deze klassieke voorwaarden. Hij voltooide in 1973 de studie Nederlands Recht aan de Leidse Universiteit en woonde daarna enige jaren in Canada en Zuid-Afrika. Na zijn terugkeer in Nederland begon hij in zijn vrije tijd met de studie filosofie aan dezelfde universiteit en volgde daarna de opleiding tot filosofisch consulent. Inmiddels is hij MA in Filosofie (Univ. Leiden), is hij voltijds filosoof en is hij PHILOMIX erkend. Al jaren geeft hij cursussen, gastlessen op school en ontvangt hij cliënten voor gesprekken.

In 2009 vestigde hij de filosofische praktijk 'Vol-Ledig'. Hij is vooral gefascineerd door de uitkomst en opluchting die de filosofie ons biedt in de dagelijkse praktijk van leven en werken. Steeds meer mensen maken gebruik van het grote probleemoplossend vermogen dat de filosofie ons biedt met haar manier van denken, kennis en ervaring. Kortom: "Het werkt".

Designed by: Jowebz